Unieke trainingsmethode

Wij van Agile Kitchen zijn er van overtuigd dat hersenen op een bepaalde manier het beste functioneren. Daar hebben wij namelijk onderzoek naar gedaan en samengevat in onze Breinspijs filosofie.

Wij focussen ons in de ochtend te focussen op de theorie omdat de hersenen dan het meeste opnemen. Vervolgens leggen we in de middag de focus op het creatieve proces. Immers, in de middag werkt het creatieve gedeelte van de hersenen beter.

Aangezien wij theorie en praktijk op één dag toepassen kan men direct ervaren hoe de theorie in de praktijk gebracht kan worden. Daarnaast begeleiden wij de deelnemers waar de uitdagingen liggen en waar men op moet letten.

Onze trainingsdag wordt altijd afgesloten met een restaurant waardig 3-gangen diner dat ontwikkeld, getest, verbeterd en gebouwd is door de deelnemers zelf. Hiermee tonen we aan waartoe individuen en teams toe in staat zijn. Daarbij laten we de deelnemers ervaren hoe men zich kan ontwikkelen tot specialist op een bepaald gebied. De deelnemers werken tijdens de workshop met ingrediënten van de breinspijslijst. Met het inzicht in deze ingrediënten, de werking van hersenen en

Na deze trainingsdag geven wij aan onze deelnemers de mogelijkheid om een online examentraining te volgen. Op deze manier kan men zich optimaal voorbereiden op het examen.

NU bellen!