Het scrum koken is niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig. En de inspanning van de teams levert gegarandeerd een heerlijk meergangen diner op. Wij zorgen voor aangeklede tafels, kaarslicht, muziek en bijpassende dranken. Op deze pagina vertellen we graag wat uw investering is… 


Basis workshop

Wij hebben gemerkt dat steeds meer bedrijven zeer specifieke vragen hebben omtrent het trainen van de teamleden. Daarom maken wij altijd op basis van een intake gesprek een offerte op maat. De groepsgrootte is minimaal 12 personen en maximaal 60 personen. Kleiner of grotere groepen zijn in overleg mogelijk.

Scrum koken workshop kan ook voor grote groepen en meerdere teams. Unieke manier om agility te oefenen.

Maatwerk training 

scrumcooking (scrum cooking) is de leukste workshop en training voor agile teams. In Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.Veel organisaties kiezen ervoor om het scrum koken te combineren met een wat diepere sessie rond Agile werken en de rol van het scrum of kanban framework hierin. Wij bieden een uitbreiding waarbij minimaal twee uur eerder gestart wordt met een effectieve maatwerk training op basis van uw team(problematiek). We voegen een ervaren Agile coach/trainer toe aan het team, die de hele sessie meekijkt en gerichte feedback geeft in de finale retrospective.

Opleidingskosten

De workshop Scrum koken is een volwaardige training. Onze klanten voeren de kosten voor het scrum koken vaak (deels) op als opleidingskosten.

Voor vragen hierover kunt u terecht bij Jeremy Buisman.

Informatie en boeken

Bel voor vragen en een offerte op 030-3410349

of mail naar: scrum@scrumkoken.nl


Call Now ButtonNU bellen!