Scrumkoken met de Agile Mindset in onze Workshop.

Scrumkoken is een leuke manier om meer uit uw scrumteam te halen. Het belang van de Agile mindset behandelen we in onze workshop. Met het koken creëren we een praktijksetting die de échte teamdynamiek naar boven laat komen.
Hier kunnen we vervolgens gericht mee aan de slag. Wij behandelen de belangrijkste aspecten van lean, kanban en scrum. Scrumkoken is een Agile training en kookworkshop ineen.


Aan de slag!

Agility trainen kan goed met de workshop scrum koken. De leukste en leerzaamste teamdag.Hoewel we rekening houden met uw specifieke teamdynamiek en wensen, is het basisformaat hetzelfde. We starten ergens tussen 14:00 en 16:00 met een kennismaking. Na een korte briefing verdelen we de groep in scrumteams. Deze teams zorgen met elkaar voor een optimaal resultaat waarbij de mooiste gerechten ontwikkeld worden in vijf sprints. We werken met drie rollen (scrum master, product owner en specialisten). De vier ceremonies (sprint planning, daily stand-up, review en retro). En ten slotte met het scrumbord en post-it’s. De sprints duren maximaal een uur.

 

scrumteam-agile teamdag-cartoonAan tafel!
Het scrum koken levert gegarandeerd een heerlijk meergangen diner op. De teams bereiden hun gerecht niet alleen, maar serveren deze ook uit aan de hele groep. Uiteraard zijn de teams ook verantwoordelijk voor aangeklede tafels, kaarslicht en bijpassende dranken.

 

Begeleiding

De teams worden professioneel begeleidt door een culinair team. Dit gebeurt onder leiding van een agile coach en een chefkok. Het aantal koks en ondersteunende medewerkers is afhankelijk van de groepsgrootte.

Voorkennis

Voor het scrumkoken met de agile mindset in onze workshop is het niet nodig dat de teams al kunnen scrummen. Het scrumkoken is leerzaam voor beginners en gevorderden. We horen wel graag van te voren hoe het staat met de ‘Agile Maturity’ zodat we hier ons programma kunnen aanpassen. Bij het verdelen van de teamrollen scrum master en product-owner houden we wel rekening met het ervaringsniveau.

Upgrade Veel organisaties kiezen ervoor om het scrum koken te combineren met een wat diepere sessie rond Agile werken en de rol van het scrum framework hierin. Wij bieden ook de uitbreiding waarbij drie uur eerder gestart wordt met een effectieve maatwerk training op basis van de team(problematiek). We voegen een ervaren Agile coach/trainer toe aan het team, die de hele sessie meekijkt en gerichte feedback geeft in de finale retrospective. Voor deze uitbreiding geldt een meerprijs.

Locatie boeken

Omdat we de laatste sprint plannen tegen etenstijd, start het scrum koken tussen 14:00 en 16:00. In de meeste gevallen is het mogelijk de locatie al eerder te boeken voor bijvoorbeeld een vergadering. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Meer info! en boeken.

 

Call Now ButtonNU bellen!