Inspirerende locaties voor de scrumkoken sessies! Onze activiteiten vinden plaats vanaf verschillende inspirerende locaties. Zo werken wij vanuit The Pavilion in Papendorp. Maar ook vanuit het Foodcourt Vianen. Creativiteit is te stimuleren in de juiste omgeving. Bovendien vinden wij het belangrijk om locaties te bieden die iets toevoegen aan de scrumsessie.

Onze locaties:

The Pavilion Papendorp:

Creative Valley Scrumkoken Agile Kitchen Teamdag

Krijgen de teams het voor elkaar om binnen de timebox te blijven met de bedoeling dat de incrementen van de 5 sprints een succesvolle bijdrage leveren aan het eindresultaat.Zoals gezegd, wij zorgen voor de inspiratie, jullie voor het resultaat.
Capaciteit: 12 tot 22 personen

Bistro Belle in Oud Zuilen:

Bistro Belle scrumkoken Agile kitchen teamdag

Men neme Belle van Zuilen als persona en we gaan terug in de tijd om een 18e eeuws walking dinner te bereiden.
Reken op ontwikkelstress en zorg door middel van korte sprints en de sprint reviews voor ultieme en kleine gerechten.


Capaciteit: 25 tot 60 personen

Stal Den Eijck:

Stal Den Eijck Scrumkoken Agile Kitchen Agile teamdag

Landelijk koken in De Bilt bij Stal Den Eijck. De perfecte locatie om je teamdag te combineren met wandelen, natuur en wild. Na de teamdag nemen wij de regie over en laten de teams agile werken. Na het diner eindigen we bij de open haard met een goed glas en een uitstekend verhaal.

Capaciteit: 20 tot 50 personen

Biologische boerderij De Riet:

Als biologische boerderij De Riet niet valt onder inspirerende locaties voor scrumkoken, dan weten wij het ook niet meer! Bij biologische boerderij De Riet is het de uitdaging om met de beschikbare producten van het land en de stal de juiste combinaties te maken. Zijn de teams creatief genoeg om deze uitdaging aan te gaan? Met een creatieve sessie vullen zij eerst de backlog. Vervolgens gaan zij met voldoende ideeën te de incrementen opleveren.

Capaciteit: 12 tot 30 personen

Call Now ButtonNU bellen!