Coronaproof teamdagen

We mogen de deur weer uit, de horeca gaat stilletjes open en er komen steeds meer vrijheden bij. Het wordt langzaamaan tijd om weer eens met je team samen te komen in plaats van het eindeloos vergaderen via Zoom, Teams en andere media. In onze onlangs aangeworven locatie in het centrum van Zeist faciliteren wij coronaproof teamdagen, vergaderingen, presentaties, (kook)workshops en nog veel meer.
Uiteraard respecteren wij de protocollen die gelden binnen de horeca opgesteld door het RIVM.

Faciliteiten.

Onze ruimte is met 250 m2 ruim genoeg om veilig met 24 personen bijeen te kunnen komen.
Koffie van vers gemalen bonen, thee van Simon LĂ©velt, de beste koekjes die in Zeist gemaakt worden en verder kunnen we alle benodigde AV organiseren.
Uit veiligheidsoverwegingen en de laatste protocollen van het RIVM kunnen wij 24 personen op onze locatie ontvangen.
Ondanks dat wij in hartje Zeist zitten kun je bij ons gratis parkeren, op drie minuten wandelen.
En uiteraard hebben wij snel internet.

karpervijver-obeyaroom-agile kitchen

Agile teamdag.

scrumteam-agile teamdag-cartoon

Weer even de afspraken helder krijgen, brainstormen of refinement van product backlog items. Elke vorm van team bijeenkomst is mogelijk.
Wij kunnen ons voorstellen dat de daily scrum prima via de digitale weg kan gebeuren. Een retrospective lijkt ons ook geen probleem. De sprint review zal al fijner zijn op een fysieke locatie met alle belanghebbenden. Maar de sprint planning is toch wel erg handig om met je team te kunnen doen. De selectie uit de product backlog, refinement en het helder stellen van de sprint goal doe je toch het beste met en bij elkaar.

Workshops.

Uiteraard ben je ben ons welkom met je eigen workshop! Mindfullness, Yoga, schilderen, alles kan bij ons.
Onze eigen workshop Agile Kitchen neemt je mee in de Agile mindset. Met je team(s) gaan we een 3 of meer gangendiner bedenken, testen, verder ontwikkelen en uiteindelijk opleveren.

Omgeving.

Op een steenworp van Slot Zeist en met meerdere parken en bossen in de directe omgeving kun je prima wandelen of even uitwaaien.
Ben je het thuiswerken helemaal zat, of is het te druk thuis? Bij ons is het mogelijk om je thuiswerkplek te ontvluchten en vrij uit te werken.

slot zeist-winter-omgeving agile kitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Call Now ButtonNU bellen!