WatsonAssociates ontwikkelt 3-gangendiner vanuit de Agile mindset, door gebruik van scrum, lean en kanban. Drie teams ontwikkelen in een designsprint de basis voor de MVP. De designsprint krijgt vorm door middel van één mystery ingrediënt per team.
Daarmee gaan de teams een eerste creatieve sessie starten en de backlog vullen met ideeën. Van daaruit gaan de teams de gerechten compleet maken met ingrediënten van de “markt”.

Door middel van het bouwen van een prototype konden we allemaal proeven of de samenstelling klopte. Hieruit volgde dat de chef checkt of de bereidingen juist waren. Chef Rosanne van de Ark, namelijk kritisch en streng (doch rechtvaardig), voorzag alle teams van een review. De teams bouwden in sprint 3 en 4 een volledige mise en place. Dit allemaal middels continuous delivery met als bedoeling continue nieuwe items op te leveren. In de laatste sprint stond het teken van lean Ofwel hoe efficiënt kan het team de borden opmaken en uitserveren volgens de gestelde vereisten van de stakeholders.

De resultaten waren verbluffend. De recepten komen ook weer op onze receptenpagina.

Voorgerecht

Op de kamado langzaam gegaarde en gerookte verse zalm. Daarnaast een herfstrisotto van bospaddenstoelen. Opgemaakt met in thijmolie gegrilde groene asperges. Daarnaast een crunch van in sojasaus gemarineerde zalmvel. En ten slotte een rode paprika-tomatengel.

Hoofdgerecht

Een gegrilde entrecôte met een mousseline van truffelaardappelen. Daarnaast in tempura gefrituurde romanescu met een wasabimayonaise.

Nagerecht

Een grand dessert met Crème brûlée van san marzanotomaatjes. Daarnaast een meringue getopt met rubychocolade. De rubytopping werd afgemaakt met cranberries en zout uit de Guérande. Ten slotte een vegan brownie. Afgemaakt met een friszure, licht gezoete yoghurtijs met vanille en Spaanse peper.

Met de Agile Mindset scrum je je eigen 3-gangendiner is weer bewezen door de teams van Watson & Associates. Petje af? Nee! Chapeau? Nee! Koksmuts af en een buiging van het Agile & Scrum koken team.

Call Now ButtonNU bellen!