De Quilt bestaat uit twee vergaderruimtes – de grote en de kleine Quilt – die gezamenlijk gehuurd worden. De Grote Quilt (zo’n 150 m2) is voorzien van steigerhouten tafels en goedzittende stoelen. De Quilt biedt plaats aan groepen tot 40 personen.

Voorzieningen
De Quilt is volledig uitgerust voor het betere vergaderwerk. Met onder meer gratis wifi, een beamer en groot scherm, whiteboards, uitstekende versgemalen koffie, een bar met kookplaat en koelkast, een tafeltennistafel, een hemelbed, twee hangmatten en meer…

Eten en drinken
In samenwerking met eetbedrijf CookCook! bieden we u niet alleen hapjes en drankjes maar ook gezonde lunches en een meergangen diner. CookCook! kookt vanuit de Breinspijs™, een voedingsmethodiek die de mentale (leer)prestaties verbetert en effectief stressverlagend werkt.

Workshops
In samenwerking met onder meer CookCook!, Effectuation en NIPON bieden we onder meer teamtrainingen, kookworkshops en teambuildingsactiviteiten. Alles voor een teamdag mét leerelement. In het tweede footermenu onderaan onze site leest u de mogelijkheden.

Prijzen
U huurt De Quilt een halve dag voor € 400,00 en een hele dag voor € 650,00 (ex BTW).

Gratis parkeren
De Quilt is gevestigd in een oude appelschuur naast kasteel Oud Zuilen. Op drie minuten lopen is er voldoende gratis parkeerruimte. Eveneens op loopafstand is de busverbinding met Utrecht Centraal. En in de zomerperiode wordt er op aanvraag een taxiboot geregeld.