Het scrum koken is niet alleen leerzaam maar ook erg gezellig. En de inspanning van de teams levert gegarandeerd een heerlijk meergangen diner op. Wij zorgen voor aangeklede tafels, kaarslicht, muziek en bijpassende dranken. Op deze pagina vertellen we graag wat uw investering is… 


Basis workshop
De basis kookworkshop kost € 80,00 per deelnemer exclusief BTW. De groepsgrootte is minimaal 8 personen en maximaal 30 personen. Kleiner of grotere groepen zijn in overleg mogelijk.

Inbegrepen in Scrum koken basis zijn:

  • Trainingslocatie (mits in De Quilt)
  • Hapjes & drankjes
  • Kookworkshop
  • Afsluitend meergangen diner
  • Frisdranken, bier en wijn

Scrum koken workshop kan ook voor grote groepen en meerdere teams. Unieke manier om agility te oefenen.

Maatwerk training 
Veel organisaties kiezen ervoor om het scrum koken te combineren met een wat diepere sessie rond Agile werken en de rol van het scrum of kanban framework hierin. NIPON biedt een uitbreiding waarbij een uur eerder gestart wordt met een effectieve maatwerk training op basis van uw team(problematiek). We voegen een ervaren Agile coach/trainer toe aan het team, die de hele sessie meekijkt en gerichte feedback geeft in de finale retrospective. Voor deze uitbreiding geldt een meerprijs. Als richtlijn geldt een bedrag van € 1.500,00 voor de hele groep. Dit is  inclusief intakegesprek om uw problematiek helder te krijgen en de training hierop te focussen.

scrumcooking (scrum cooking) is de leukste workshop en training voor agile teams. In Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Opleidingskosten
De workshop Scrum koken is een volwaardige training. Onze klanten voeren de kosten voor het scrum koken vaak (deels) op als opleidingskosten. Voor vragen hierover kunt u terecht bij gastheer Jeremy Buisman.

Informatie en boeken
Bel voor vragen en een offerte met gastheer Jeremy Buisman op 030 – 34 10 34 9. Het scrum koken is populair, dus reserveer tijdig.


Tip: Heeft uw team al scrum koken meegemaakt? Wilt u dieper ingaan op de materie? Of loopt uw hopeloos team vast en is haast geboden? Bekijk dan het aanbod van NIPON trainingen en programma’s in de Agile Mindset.