Inspirerende locaties voor de scrumkoken sessies! Onze activiteiten vinden plaats vanaf verschillende inspirerende locaties. Zo werken wij vanuit The Pavilion in Papendorp. Maar ook vanuit het Foodcourt Vianen. Creativiteit is te stimuleren in de juiste omgeving. Bovendien vinden wij het belangrijk om locaties te bieden die iets toevoegen aan de scrumsessie.

Onze locaties:

Foodcourt Vianen:

Foodcoart Makro Vianen

Vanuit het centrum van alle mogelijke ingrediënten maken de teams, onder scherp toezicht van de collega’s en chef hier hun gerechten.

De uitdaging zit hier om binnen het budget de inkopen te doen. En bovendien de stakeholders daarmee aangenaam te verrassen.
Capaciteit: 12 tot 18 personen

The Pavilion Papendorp:

Krijgen de teams het voor elkaar om binnen de timebox te blijven met de bedoeling dat de incrementen van de 5 sprints een succesvolle bijdrage leveren aan het eindresultaat.

Zoals gezegd, wij zorgen voor de inspiratie, jullie voor het resultaat.
Capaciteit: 12 tot 22 personen

Bistro Belle in Oud Zuilen:

Men neme Belle van Zuilen als persona en we gaan terug in de tijd om een 18e eeuws walking dinner te bereiden.
Reken op ontwikkelstress en zorg door middel van korte sprints en de sprint reviews voor ultieme en kleine gerechten.
Capaciteit: 30 tot 60 personen

Biologische boerderij De Riet:

Als biologische boerderij De Riet niet valt onder inspirerende locaties voor scrumkoken, dan weten wij het ook niet meer! Bij biologische boerderij De Riet is het de uitdaging om met de beschikbare producten van het land en de stal de juiste combinaties te maken. Zijn de teams creatief genoeg om deze uitdaging aan te gaan? Met een creatieve sessie vullen zij eerst de backlog. Vervolgens gaan zij met voldoende ideeën te de incrementen opleveren.
Capaciteit: 12 tot 30 personen

Call Now Button