Agile projectmanagement is niet meer weg te denken uit veel organisaties. Scrummen is hot. Met name IT-afdelingen bij banken, verzekeraars en consultancy organisaties zweren erbij. Toch vallen de resultaten vaak tegen. Het sleutelwoord: de Agile Mindset. 


Het Nederlands Instituut voor Praktijkgerichte Ontwikkeling (NIPON) traint teams en organisaties in de ‘Agile mindset’. Onze overtuiging: alleen als teamleden snappen wat Agile is, kunnen ze scrum, kanban, xp en lean goed toepassen. Bij NIPON geloven we in leren in de praktijk, in ‘denken met je handen’. Wij hebben daarom een unieke teamtraining ontwikkeld in samenwerking met ervaren chefkoks: Scrum koken!

Scrum koken voor agile teams in utrecht, rotterdam, den haag en amsterdam. agile teambuilding in een praktijksetting.

Agile mindset
Scrum is groot geworden in de softwareontwikkeling,  maar wordt steeds vaker toegepast buiten de ICT. Zo worden veel evenementen gescrumd en kennen we inmiddels de termen business scrum en marketing scrum. Vaak wordt vergeten dat scrum ‘slechts’ een kunstje is, een set van regels. Veel belangrijker dan scrummen is het aanleren van de zogenaamde Agile Mindset. En die trainen we bij NIPON.

scrumcooking. de beste manier om met je team te starten met agile werken. Agility en scrummen in de praktijk. Scrummen in de keuken
NIPON werkt zelf ook agile, het scrumbord heeft bij ons een prominente plek. Maar de leukste en meest effectieve vorm waarin wij scrum toepassen is toch wel het scrum koken. Een gerecht iteratief (en met de nodige keukenstress) doorontwikkelen tot een heerlijke increment werkt gewoonweg erg goed. De ontspannen, opbouwende sfeer die het koken creëert, draagt hier zeker aan bij.

Informatie en boeken
Bel voor vragen en een offerte met gastheer Jeremy Buisman. Hij is bereikbaar op nummer 030 – 34 10 34 9. Het scrum koken is populair, dus reserveer tijdig.


Tip: Heeft uw team al scrum koken meegemaakt? Wilt u dieper ingaan op de materie? Loopt uw hopeloos team vast en is haast geboden? Bekijk dan het aanbod van NIPON trainingen en programma’s in de Agile Mindset.